Gužva na lestvici po končanem drugem kolu moške ekipne lige

V 3. vikendu moške ekipne lige sta se najprej v Vanganelu pomerili ekipi Portoroža in Ture iz Vipave. Zmaga je šla v Vipavo. Prva dvojica Vidrih/Vanceta je v lepi in napeti tekmi, predvsem v drugem nizu zlomila odpor Nadešiča in Krečiča iz Portoroža in popeljala Vipavce v vodstvo. Na drugi sta Dekleva in Mezzavilla izenačila, končno piko na I pa sta postavila Krečič A. in Malešič in priigrala tri točke za Vipavce.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 – Portoroz – Tura

V drugi tekmi so se pomerili ekipi iz Bukovice Club 66 in Fosili iz Strunjana. Po neodločenem rezultatu po dveh igrah dvojic, se  je na tretji bil pravi boj. Mlajša, poletnejša dvojica iz Bukovice je premagala izkušeno dvojico old timerjev z 2/1 v nizih. Zadnji odločilni niz je bil tie break, ki sta ga dobila Kavčič in Pregelj iz Bukovice z rezultatom 10/8.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 – Fosili – Club 66

Začetek tretje tekme pa je že skravžlal možgane vodji lige na terenu, saj so domačini Vanganelčani, kot je v njihovi navadi na tekmo prišli zadnji trenutek. Še več. Na prizorišče so kapljali eden po eden, da njihov vodja do zadnjega ni vedel kako postaviti ekipo, medtem ko so Umažani bili kompletni na prizorišču.
Končno se je tudi ta tekma začela z rahlo zamudico. Tudi tu je po rezulatu 1/1 na prvih dveh srečanjih, bilo potrebno na zmagovalca počakati do zadnjega.
Nikolaj/Milas iz Umaga sta morala priznati »premoč« domačinoma Miloševiču in Drljači z 6/7, 6/7. Laganis in Taradndek, sta zavezala dve kravati Bonaci in Fratniku. Na treji pa je svojo suverenost pokazal Rudonja v paru z Vilijem Knapom saj sta dokaj lahko premagala Vlačiča in Zahtilo. Zmaga je ostala v Vanganelu, kljub bolezni Haube in ostalih metadorjev iz Vanganela.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 – Umag – Vanganel

V Idriji pa sta se v soboto ob poldne pomerili ekipi TK Kolektor Idrija in TK Ajdovščina. Srečanje se je začelo z drugo in tretjo desko in še pred pričetkom tretje tekme so Idrci že vodili z 2:0. Franci Rupnik in Simon Pišlar sta na tretji deski s 6/2 in 6/3 dvojico Grbec/Rodman, na drugi deski pa sta bila Robert Vončina in Gorazd Marašek  6/0 in 6/4 boljša od Jaka Drobniča in Darija Kodelje.
Na prvi deski pa se je bil boj za ajdovsko točko, Denis Črnilogar in Anže Gartner sta bila na koncu srečnejša in boljša, saj sta s 4/6, 6/4 in 10/2 premagala Romana Stanonika in Saša Poljanška.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 – Idrija – Ajdovscina

Vanganel, 30.11.2019
Franci

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here