Veliki zmagovalec 1. Piramide je Goran Beloševič

Piramida je potekala od meseca aprila do septembra 2015. Prijavljenih je bilo preko 30 igralcev, ki so se borili za prestol Faraona. Odigranih je bilo preko 260 tekem, razglasili smo najdaljši dvoboj, ki je trajal kar 3 ure in 24 minut med Edijem Perošo in Andrejem Karišem. Edini igralec, ki je vnovčil t.i. »joly« je Matjaž Gojak, razglasili smo tudi igralca, ki je odigral največ dvobojev, Simon Sirotič jih je odigral kar 30.

V petek 2. oktobra se je odigral veliki finale portoroške Piramide. V »finalfour« so se uvrstili 4 igralci. Najboljše izhodišče je imel Primož Krečič, ki je napadal iz prvega mesta Gaja Nadišiča, ki je zasedal 4. mesto. Goran Beloševič je iz 3. mesta napadal Damjana Deklevo, ki je zasedal 2. mesto. V prvem polfinalu je Gaj Nadišič ugnal Primoža z rezultatom 9/4 in se je prvi uvrstil v veliki finale. Goran Beloševič je ugnal Damjana z rezultatom 9/6 in se je tako uvrstil v finale. Finalni dvoboj med Gajem in Goranom je postregel z lepim tenisom a na koncu se je zmage veselil Goran z rezultatom 9/6 in tako je postal prvi Faraon portoroške Piramide. V dvoboju za 3. mesto med Primožem in Damjanom se dvoboj ni odigral zaradi predaje Damjana, tako je 3. mesto zasedel Primož in 4. mesto Damjan.

Organizator obljublja, da bo Piramida postala tradicionalno tekmovanje in da bo v naslednji sezoni dodal nekaj sprememb in novosti, ki bo tekmovanje naredilo še bolj atraktivno in zanimivo.

Portorož, 3.10.2015

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here