Naročanje vstopnic za Croatia Open Umag 2019

Kot vsako leto, so se tudi letos organizatorji 30. Croatia Open Umag spomnili na teniške prijatelje na Primorskem in nam namenili lepo število vstopnic za prve dni turnirja. Pozivamo vas, da prek spodnjega obrazca pošljete povpraševanje po vstopnicah. Ker so karte številčno omejene, bodo prednostno podeljene teniškim klubom na Primorskem, udeležencem (ekipam in posameznikom) primorskih teniških lig na jugu in na severu, ob racionalnem podeljevanju pa verjamemo, da bo kart za vse dovolj.
Kar je potrebno letos storiti za pridobitev vstopnice kot posameznik je, da vnesete svoje kontaktne podatke in osebno matično številko. Brez teh podatkov kart ni možno naročiti in jih prevzeti. Karte se naročajo zgolj in izključno prek spletne aplikacije na www.primorski-tenis.si.
Klubi in ekipe morajo ob prevzemu vstopnic dostaviti imena, priimke ter EMŠO (matične številke občanov), katerim bodo vstopnice podelili. Brez spiska in zahtevanih podatkov kart ne bo možno prevzeti. Na zahtevo organizatorja 30. ATP Croatia Open bodo podatki posredovani njim brez nadaljnje obdelave. Spisek za vnos imen lahko prevzamete tukaj v excel obliki – Spisek – vstopnice – 30. Croatian Open Umag 2019. Naročila oz povpraševanje po vstopnicah je odprto do petka, 5. julija 2019 do 14.00. Po tem datumu in uri naročil ne bomo več sprejemali, kasnejša naročila tudi ne bodo možna.
Na kontakte, ki jih boste navedli in poslali prek obrazca, vam bomo sporočili kdaj in kje lahko prevzamete vstopnice.

Povpraševanje je končano, zaključeno je bilo v petek, 5.7.2019, ob 14:01. Hvala za vaša povpraševanja.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here