Na zadnji februarski dan drama med Turo in Hrvatini

Zadnje februarsko igralno popoldne se je začelo z manjšo pavzo, saj je ekipa Fosilov iz Strunjana že v vnaprej predala tekmo ekipi Gorice, ki je tako samo še potrdila letošnji zimski naslov.
Prava drama se je ponovno dogajala ekipi HRVATINOV, ki so stežavo po dveh zmagah v podaljšanih trtetjih nizih premagali goste iz Vipave ekipo TK TURA z 2/1.
Na prvi dtekmi sta Drolc  in Cepak s težka zlomila odpor Vovka in Črnigoja in ekipa Hrvatinov je povedla z 1/0. V nadaljevanju sta Vipavca Vidrih in Uršič premagala Plesničarja in Stojniča v tretjem tie break nizu, nakar je sledila še ena drama v režiji dvojice Tomovič/Lavrnič, ki sta po gladko dobljenem prvem nizu vodila že s 4/2 v drugem, pa dovolila gostom iz Vipave Malešiču in Krečiču, da sta preobrnila rezultat in dobila drugi niz. Tudi v tretjem drama, vse do 6/6, nakar sta  Hrvatinčana prestavila v višjo brzino in tekmo pripeljala do srečnega konca. Tako se ekipi Hrvatinov obeta visoka uvrstitev, pod pogojem , da v zadnji tekmi premagajo Idrijčane, malo pa jim mora pomagati tudi razplet ostalih tekem.  
Tretja tekma med ekipo TK UMAG in TK AJDOVŠČINO se je konačal z zmago Umažanov z rezultatom 2/1. Posamezni tekmi nista bili več kot toliko napeti, saj so se vse tri končale z 2/0.
Gosta iz Ajdovščine Lopatič in Kodelja sta bila premočna za Čubrića in Milasa, nakar so jim z isto mero vrnili Umažani , točneje par Nikolaj /Zahtila, ki sta presenetljivo lahko ugnala Grbeca in Drobniča. Piko na i zmagi ekipe Umaga sta dodala Simčič in Laganis, ki nista imela težjega dela z Kodeljo Dariom in Valentinčičem. Tako je zmaga odšla v Um,ag. In še zgostila vrstni red na lestvici prvih šestih ekip.
Do konca lige sta samo še dve soboti in dokončni vrstni red bo znan, znano pa je, da je ekipa GORICE prvak, tudi če zadnjo tekmo izgubi.

Fotogalerija:

Vanganel, 22.2.2020
Franci Hrovat

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here