V okrnjenem razporedu Club 66 prek Hrvatinov do treh točk

Okrnjen razpored 4. igralnega vikenda ekipne moške  ZPTL 2019/2020 je postregel z maratonskim srečanjem med Clubom 66 in TK Hrvatini, iz katerega so tri točke odnesli igralci iz Bukovice, za kar so potrebovali 6 igralnih ur in tri podaljšane tretji nize.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 – Club 66 – Hrvatini

Na prvi deski sta Aleš Devetak in Patricij Vogrič strla odpor Mateja Plesničarja in Gorana Beloševiča po ogročenem boju in v lepi ter kvalitetni tekmi. Rezultat je bil 6/4, 5/7 in 10/4.
Na drugi deski, ki je na igrišče stopila kot zadnja, sta za Bukovčane slavila Darko Silič in Marko Blažič kljub pričakovanju, da se bosta Franci Zorman in Aleks Čeh sprehodila do zmage. Zasluženo je slavila starejša dvojica, ki je tudi vodila večji del dvoboja in izkoristila neuigranost obalnega para in slabšo formo Aleksa Čeha. Rezultat dvoboja je bil 6/3, 6/7 in 10/3.
Največjo dramo pa smo videli na tekmi tretje deske. Bukovčana Bor Zuljan in Dušan Mozetič sta že imela match žogico in jo zapravila. To se je dogodilo tudi Hrvatinčanoma, ki pa sta v drugo le izsilila zmago z rezultatom 13/11. Pri Hrvatinčanih (nekaterih) se pozna, da imajo premalo samozavesti za uradne tekme medtem, ko na prijateljskih«razbijajo, da je joj«. Večerja je za Hrvatinčane minila o pripovedovanju želja in ugotavljanju, kaj bi bilo potrebno storiti. Nekaj besedi pa je naneslo tudi na preložitev druge tekme današnjega dne med Fosili iz Strunjana in TK Tura  iz Vipave. Odpovedati oz preložiti tekmo zaradi obolelosti (prijavljenih je trinajst igralcev za TK Turo) je malce čudno, saj jih je za srečanje in nastop potrebnih le šest. Kako klaverno je bilo prizorišče v prazni dvorani po prvi tekmi, pa si lahko samo mislimo.

Vanganel, 7.12.2019
Franci Hrovat

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here