Vanganel ostaja neporažen

Kljub temu, da je tekma ženskih ekip odpadla zaradi že prej napovedane odsotnosti igralk ekipe Vanganelke, so njihovo odsotnost nasprotnice igralke Supergirls izkoristile za trening v dvorani.

Tudi ekipa Fosilov iz Strunjana je zaradi spleta okoliščin predala prvo dvojico gostom iz Umaga. Ti so tako povedli z rezultatom 1/0. Tudi obe drugi dvojici, sta zmagali in Umažani so se domov odpravili s tremi točkami in maksimalno razliko v igrah. Je pa zanimivo, da sta na v tretji dvojici za Umag nastopila Simčič in Čubrič, verjetno ena od najboljša starejših dvojic, ki pa seveda nista imela težkega dela.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 – Umag – Fosili

Zadnji obračun ekip tega dne je bil odigravanje zaostale tekme med oslabljenimi domačini, ekipo Vanganel in TK Turo iz Vipave.

Zopet je spretni selektor Vanganelčanov ob odsotnosti nekaterih igralcev premešal dvojice in zadel v polno. Z zmago 2/1 so ostali Vanganelčani na prvem mestu brez poraza.

Prva dvojica Habjan/ Miloševič je z 2 krat po 6/0 odpravila goste iz Vipave. Z enako mero sta jim vrnila gostujoča igralca Vidrih/Uršič, ki sta z identničnim rezultatom odpravila selektorja Bonaco in Fratnika. Vendar je zaporedje tekem bilo spremenjeno po dogovoru obeh vodij, saj so nastopili kot zadnji. Pred tem pa se je na takoimenovani «tretji plošči« odvijal odločilni dvoboj, sicer tretje dvojice med igralcema Knap/Rudonja in Malešič/ Krečič. Napeta in izenačena tekma se je začela z zmago Vipavcev v prvem nizu, nakar so jim domačina vrnila milo za drago in jima zavezala »kravato«. Tretji odločilni niz je bil izenačen, vse tja do rezultata 5/4, nakar sta se Rudi in Vili odlepila in suverena dobila tie break. Tako je zmaga ostala v Vanganelu.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 – Tura – Vanganel

Vanganel, 18.1.2020

Franci Hrovat

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here