Ni več neznank v ženski ligi: TK Pula na vrhu

Prva tekma v predpraznični soboti še ni dala odgovora o osvojitvi naslova, saj sta se sestali dve zadnji uvrščeni ekipi Vanganelk in Barbike iz Umaga. Slednje so potrdile svojo boljšo pripravljenost in zmagale z 2/0, ter domačinke pustile na zadnjem mestu.
Če sta igralki prve dvojice Marina Manojlovič in Daniela Vivoda gladko premagali Vaneso Kofol in Ano Radivo, sta druga dvojica Mateja Umer in Nataša Šker dodobra namučili Umažanki Gordano Vrdoljak in Ilina Šokac.
Večerna tekma dveh favoritk v ligi za naslov, se je končala z zmago 2/0 ekipe Bagueri Ladys iz Vrtojbe, nad že pred tekmo ustoličenimi prvakinjami lige ekipo TK Pule.
Obe tekmi sta se končali po odigranima podaljšanima igrama v tretjem tie break nizu, kjer so bile srečnejše igralke iz Goriškega.
Obe ekipi so nastopili z močnima ekipama, tako da je zmaga Vrtojbenk zaslužena, s tem pa so v zadnjem hipu tudi osvojile končno 2. mesto. V postavi zmagovalk sicer ni bilo selektorice Sabine Antoni in Anje Gregorič, ki je nadomeščala vodjo in bila takoj uspešna. Bravo za debi.
Maša Koglot in Loredana Nonnini sta  z 10/8 premagali prvo dvojico Puležank Mirno Radolovič in Majo Petrovič Poljak, medtem ko sta Kristina Vanceta in Alenka Abramič malo lažje,  v odločilnem nizu strle odpor Selme Ibrišagič in Davorke Boškovič.

Fotogalerija:

Vanganel, 7.3.2020

Franci Hrovat

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here