Prednovoletna fešta Ilirske Bistrice na račun Vipavcev

Vikend prej, kot predvideno in kot veleva urnik, so se na srečanju zbrali igralci ekip Ilirske Bistrice in Vipave. Razlog vnaprejšnjemu igranju je zaključna prireditev Vipavcev (in Ajdovcev), ki bo prihodnji vikend, svojo fešto pa so si naredili igralci Ilirske Bistrice v Vanganelu z zmago nad papirnatimi favoriti Vipavci.
Po zaključku tekme na prvi deski je kazalo na enosmerno srečanje in upravičen status favorita Vipave, saj sta Andrej Vanceta in Jurij Vidrih poklonila bicikl Radoslavu Batagelju in Leu Jenku, a kaj hitro je sledilo izenačenje, na tretji deski je kapetan Vipave Slavko Uršič v paru z Bogdanom Žvokljem izgubil tekmo, Dušan Jenko in Robert Šiško sta bila boljša s 6/3 in 6/4.
Na drugi deski pa se je tekma zavlekla, kljub ekspresnemu prvemu nizu, ki sta ga osvojila Vipavca Aleš Krečič in Boštjan Wovk. Kapetan Bistrice Jožko Iskra je prvič vpoklical Davida Ropa, ga postavil sebi ob bok  in David je več kot upravičil zaupanje, ohranil zbranost v tie-breaku drugega niza, ki je tako šel Bistričanoma, podaljšana igra tretjega niza pa se je končala z 11/9 za Ilirsko Bistrico in fešta se je lahko začela. Čestitke Bistrici! Zapisnik ekipne moške ZTPL 2016/2017 – Vipava : Ilirska Bistrica

Video:

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here