(Po)poln razpored v Vanganelu, v Idriji srečna zmaga domačinov

Po dolgem času, je dvorana v Vanganelu pokala po šivih od zgoščenega programa.

V uvodu v sobotno popoldne sta se srečali ekipi Hrvatinov in Umaga. Hrvatinčani bi skoraj ponovili razplet izpred dveh tednov, ko so v odločilnih trenutkih popustili in oddali točke. Tokrat jim je bila sreča naklonjena in so z 2/1 premagali Umažane. Prva dvojica Plesnićar/Beloševič ni imela resnejših težav in gladko premagala Zorića in Zahtilo. Na ostalih dveh pa zopet drama. Druga dvojica Zorman / Cepak sta po ogorčenem boju in v veliki negotovosti do konca srečanja, v tretjem nizu popustila v odločilnih trenutkih in izgubila z 8/10 proti Nikolaju in Kraljeviču.
Drama se je ponovila tudi v igri tretje dvojice, samo so se da tokrat Hrvatinčani izvlekli. Tesno zmago, tudi v tretjem nizu sta izbojevala Drolc in Stojnič. Pravo polomijado sta prikazala v prvem nizu. Igra se je popravila v drugem nizu in delno nadaljevala v tretjem, ki sta ga uspešno pripeljala h koncu. Simčilč in Vlačič sta jima bila več kot dostojen partner. Domačina sta z zmago prihranila nekaj živcev , las in brk selektorju Hrvatinov g. Gianfranku Kozloviču.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 – Hrvatini – Umag

Druga tekma med oslabljenimi »domačini« Vanganelčani proti Fosilom iz Strunjana , za katere so igrala tudi nakatera pojačanja iz »kontineta«, je bila vse prej kot enosmerna. Prva dvojica Rudonja in Bajc nista imela težkega dela in gostujočima igralcema iz ekipe Fosilov darovala »bicikl« Bilo je 6/0, 6/0. Na drugi so Fosili iz Strunjana računali na zmago, vendar sta »gasterbajterja«  Frece in Perger potegnila ta kratko, saj sta ju Milič in Miloševič dokaj gladko premagala in osigurala končno zmago. Treja dvojica je bila zgolj formalnost, Strunjančana Žiža in Draš Krivičič sta bila pač premočna za selektorja Bonaco in Knapa. Osvojila sta zgolj 3 igre Končni rezultat 2/1 za Vanganel je domačine ( igra se v dvorani v Vanganelu) obdržal na prvem mestu, saj so zaenkrat še brez poraza.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 – Fosili – Vanganel

Vanganel, 12.1.2020

Franci Hrovat

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here