Obalni derbi Portorožu

V derbiju Obale pa so igralci Portoroža s 3/0 premagali sosede iz Strunjana ekipo Fosilov. Slednji so sicer najstarejša ekipa v ligaškem tekmovanju. Zato jim gredo vse čestitke. Ta izkušnja pa jim ni pomagala, saj so na vseh treh srečanjih osvojili zgolj 9 iger.

Januzovič/Krečič sta bila boljša,od Herica in Debeljaka, Jurekovič in Štrukelj sta premagala najiskušenejšo dvojico Fosilov Ribičiča in Zelenkota, na tretji pa sta se skozi match sprehodila Mezzavila in Perko z zmago nad Krivičilčem in Šmicbergerjem.

Sledila pa je še tekma med Clubom 66 iz Bukovice pri Mirnu in Umagom iz R Hrvaške. Najmočnješa vas na Primorskem Club 66 iz Bukovice pri Mirnu so gostili ekipo iz Umaga. Izenačena tekma dveh kvalitetnih ekip , pretedentov za najvišja mesta, jo dokazali, da konkurenti opravičeno gojijo spoštovanje do njih.

Za Primorce sta v prvi dvojici zaigrala Devetak in Vogrič, ki sta po izgubljenem prvem nizu tekmo pripeljala v odločilni tie break. Tu sta Umažana popustila in zmaga je šla na Goriško. V tekmi druge dvojice sta Bukovčana Grobiša in Mozetič zmago Primorcev potrdila in tako, tretja dvojica ni odločala o končnem izzidu, je šlo pa za prestiž. Najstarejša Umažana Simčič in Vlačič sta strla odpor Siliča in Ličena v tretjem nadvse napetem nizu in tekmo srečno pripeljala h kraju. Tako je bil skupni rezultat 2/1 za ekipo iz Bukovice.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 -Idrija – Gorica
Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 -Portoroz – Fosili
Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 -Club 66 – Umag

Liga se nadaljuje v soboto 28.12.2019. Žal nekatere ekipe že napovedujejo preložitev, tako da bo program okrnjen.

Vanganel, 21.12.2019

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here