Capra Tour Goranu Beloševiču

Le dan po osvojeni portorški Piramidi, je Goran Beloševič osvojil še zaključni, 4. Capra Open turnir, ki je štel za serijo Capra Tour za leto 2015 in tako zaokrožil fantanstičen prvi oktobrski vikend.
39 prijavljenih igralcev z vseh koncev Primorske, ki nikoli niso bili registrirani igralci Teniške zveze, je po prej določenem razporedu zaigralo v mokrem sobotnem tretjeoktobrskem jutru. Celonočni dež ni omogočal igranja na zunanjih igriščih in kazalo je, da se bo turnir zavlekel tudi v nedeljo. A požrtvovalnost delavcev TA Los Vanganelos je igranje še pred dvanajsto uro prepeljala tudi na zunanja igrišča.
Mediteranska restavracija Capra, glavni pokrovitelj prireditve, je s trisom testenin in čudovitimi sladicami malce zaustavila voljo oz željo po igranju, saj so rekreativna telesca igralcev, sicer vajena kakšne odvečne deke in kilograma, potrebovala nekaj časa za presnovo in ponoven zagon.
Rezultatsko izredno zanimiv turnir je še dodatno popestrila navzočnost Kalifa Glavaša, ki se je prvič udeležil Capra Toura in se povzpel vse do polfinala, na poti pa je bil usoden za šestega nosilca in enega izmed favoritov, Sandija Drolca, v četrtfinalu pa je tesno, z 9/8 premagal še četrtega nosilca, Roberta Medveda.
V polfinalu glavnega turnirja je drugi nosilec in zadnji zmagovalec Capra Open, Gregor Čičigoj, z 9/4 premagal Kalifa, prvi nosilec, Nejc Kapelj pa je moral priznati premoč kasnješemu zmagovalcu. V finalu je slavil Goran Beloševič z 9/6.
Zmagovalec tolažilnega turnirja je postal Sandi Drolc, ki je s 6/3 premagal stalnega sparing partnerja, Marka Režka.
Turnirsko dogajanje je še dodatno popestril koncert predskupine Bullet in pa skupina Zmelkoow, videli pa smo tudi nekaj akrobatskih vložkov udeležencev.

4. Capra Open – Igralci
4. Capra Open – Press List
4. Capra Open – Vsi rezultati
4. Capra Open – Zreb in rezultati

Fotogalerija:

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here