Sv. teniški Martin poskrbel za uvod v zimsko sezono

Dan pred martinovo nedeljo, v soboto, 10.11.2018 se je v Vanganelu zgodil teniški dogodek, odet v barve refoška in malvazije.

Sobotni program se je pričel z uvodnim srečanjem ekipne Zimske primorske teniške lige med aktualnimi primorskimi prvaki ekipo Gorice in ekipo TK Tura, ekipi sta na odlično pripravljenih zunanjih igriščih TC Vanganel udeležencem dogodka prikazali borbeno in napeto igro, z zmago na srečanju in tremi točkami na lestvici pa so se v Vipavo vrnili igralci ekipe TK Tura.

Uradni del Sv. teniškega Martina se je z zborom vseh igralcev pričel ob 12:30, ko so jih na prizorišču najprej pričakala izbrana vina kleti Vinakoper in jih pospremila na izvrstno kosilo  restavracije Capra, za še vroče izvode časopisa in revij in seznanjanje z aktualnimi dogodki pa je poskrbela časopisna hiša Delo
Mize so se šibile pod raznovrstno ponudbo hrane in vina, v zaodrju pa se je kuhal žreb turnirja, ki se je pričel ob 14:00.

Med igranjem štirih turnirskih kol, ko se je 32 igralcev potilo na dveh dvoranskih in treh zunanjih igriščih, se nam je pridružila vinska klet Rodica in nam predstavila svojo paleto dobrot, ki so nas spremljala skozi martinovo večerjo, ki je bila na sporedu ob 19:00.

Še pred večerjo smo se s podelitvijo plaket zahvalili našim zvestim sponzorjem, donatorjem in podpornikom, ki društvu Primorski tenis omogačajo, da deluje kot povezovalni člen med klubi, društvi in igralci, da lahko zagotavlja urejeno okolje, v katerem se s tenisom seznanijo, uspešno razvijajo ter tekmujejo vse teniške kategorije. S podporo si društvo prizadeva tudi za razvoj in popularizacijo rekreativnega in veteranskega tenisa kot prijetne, zdrave in okolju prijazne prostočasne dejavnosti in, nenazadnje, podpora omogoča tudi nastope teniški reprezentanci Primorske.

Vsak teniški dogodek oz turnir ima tudi zmagovalce. Na dogodku Sv. teniškega Martina so bili v prvi vrsti zmagovalci prijetni občutki druženja in povezovanja, z navdušujočo hrano in izvrstnim vinom napojene so najbolj uživale naše brbončice, teniško pa sta se najbolje izkazala Uroš Gutnik in Simon Pišlar, ki sta v tesnem finalnem obračunu premagala Bora Zuljana in Roberta Vončino.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se dogodka udeležili kot teniški igralci, gledalci, vinarji, kuharji, natakarji, okuševalci, sponzorji, donatorji, podporniki, fotografi, organizatorji in se zavezujemo, da bomo ob letu osorej dogodek ponovili.

Društvo Primorski tenis
Koper, 13.11.2018

Dogodek so omogočili

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here