Podelitev vstopnic za Plava Laguna Croatia Open Umag, prijavite se še za sobotno eksibicijo!

Sporočamo, da smo dobili potrditev oz odobritev za vse, ki ste poslali povpraševanje za vstopnice za Plava Laguna Croatia Open Umag 2017. Za posameznike, klube in skupine bodo vstopnice na voljo za prevzem  v soboto, 15.7. in nedeljo, 16.7 med 9:00 in 12:00 v Čakula Baru v Tušu (Planet Tuš) v Kopru, kjer bo dežural Franci Hrovat (041 766 271). Vstopnice bodo podeljene 370 osebam zato ne prihahajte vsi pet pred dvanajsto…. Zglasite se ob predvidenih urah v Čakula Baru pri Franciju.  Nerazdeljene oz nedvignjene vstopnice se vrnejo organizatorju.
Glede na analizo obiska iz lanskega leta so nam organizaotrji sporočili, da je bil procent obiskanosti oseb, katerim smo v naši organizaciji podelili karte, najvišji in nam zato namenjajo še karte za sobotno (15.7) eksibicijo, kjer se bodo pomerili Gael Monfils. Monfils, David Goffin, Borna Ćorić i Ivan Dodig. Eksibiciji, ki bo na sporedu v soboto ob 21:30 sledi še koncert Parnega valjka.
Vsi zainteresirani za sobotno eksibicijo morajo danes, 13.7., do 17:00 sporočiti imena in priimke oseb, ki se bodo dogodka udeležili. Vstopnice bomo podeljevali v soboto, 15.7. med 9:00 in 12:00 v Čakula baru. Za vstopnice za eksibicijo se lahko prijavite prek spodnjega obrazca, ki bo odprt do 16:59. Povpraševanje lahko oddate tudi tisti, ki niste naročili vstopnic za ogled turnirja.

povezava do Čakula bara: http://koper.planet-tus.si/sl/nakupi/336/cakula_bar

Google Street View Čakula Bara v Planetu Tuš: klikni tu

Lep pozdrav, Primorski tenis

PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN UMAG_Egzibicija – CRO

Daily news_CRO

Povpraševanje je končano, zaključeno je bilo v četrtek, 13.7.2016 ob 17:00. Hvala za vaša povpraševanja.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here