Peti vikend med posamezniki v znamenju Darka in Marka

0
144

V petem vikednu ZPLT 2014/2015 med posamezniki smo videli kar nekaj zelo izenačenih obračunov. Zagotovo je bil najzanimivejši sežanski derbi med Markom Rebcem in Sandijem Kosom v drugi kakovostni ligi. Sandi je dokazal, da že trka na vrata najboljših igralcev v Sežani, Marku je nudil več kot dostojen odpor, na koncu pa je le moral priznati poraz, še drugič je izgubil v podaljšani igri tretjega, odločilnega niza. Rezultat je bil 4/6, 6/3 in in 10/6 za Marka. V lanskoletni izvedbi je Sandi (igral je v tretji kakovostni skupini) tie-breake dobil kot za stavo, letos  pa je zgodba malce drugačna… V drugi tekmi modre skupine pa je Mladen Jovičič s 6/2 in 6/3 premagal Boštjana Hrabarja in se tako zasidral na vodilnem mestu v skupini.
Iztoku Škerliču pa ne gre vse po načrtih. Prvi nosilec tretje lige se je moral v svoji tretji tekmi še drugič obrisati pod nosom za tri točke. Dobil je le točko, ki mu jo je prinesla zmaga v prvem nizu proti Andreju Kuku, končni rezultat je bil 2/6, 6/4 in 14/12 za Andreja.V četrti kakovostni skupini so bili odigrani trije dvoboji, od teh sta se sva končala v tie-breaku. Borut Umer je bil s 3/6; 6/1 in 10/3 boljši od Aca Spasoviča, za katerega je bil to že tretji zaporedni poraz in po zanesljivih informacijah ga lahko sedaj zasledite v enem izmed obalnih teniških centrov, kjer se pripravlja na nove dvoboje. Privatni derbi dveh starih znancev pa se je bil med rekonvalescentom Darkom Srdočem in Žaretom Pavletičem. Kot se za derbi spodobi, se je tekma končala v tretjem nizu, slavil je Darko z 10/7. Tretjo četrtoligaško tekmo pa je dobil vodilni na lestvici, Igor Vatovec, ki je z 2:0 v nizih premagal Andreja Jukiča.
Tri srečanja prve lige pa so prinesla zmage Marku Mlekužu, Mateju Plesničarju in Alešu Velkaverhu. Matej in Aleš sta z zmagama, Matej nad Zvonetom Volkom, Aleš nad Dejanom Maličem, prevzela vodstvo v modri in zeleni skupini, Marko pa je z gladkih 6/3 in 6/2 odpravil ime prejšnjega vikenda, Sandija Drolca.
Vikend 20. in 21.12. bo v celotiFotogalerija: zapolnjen s številnimi tekmami. Kar 14 tekem posameznikov, zaigrale bodo tudi vse ženske ekipe ter štiri moške. Obeta se zelo zanimiv vikend!

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here