IPTL 2016: Naslov ponovno v Strunjan

0
282

Na II. IPTL srečanju (Istrianprofesional tenis ligue), ki so je po vzoru na ligo profesionalnih igralcev organizirali in izvedli vodje ekip Strunjana (Aldo Žigante),  Ankarana (Levko Poljšak), Kopra (Željko Čikovin) in Izole (Jadran Čalija), je  ponovno slavila ekipa Strunjana in si tako priigrala1. mesto in vpis na prehodni pokal.  Tokrat so se zmagovalcem ekipe bolj upirale kot na prvem srečanju, pa kljub temu so bili za odtenek premočni. Preložitev srečanja iz predvidenega termina na drugi termin je bolj škodovala ostalim ekipam, ki so se ukvarjale z večjo odpovedjo že predvidenih igralcev.
Žreb je že na začetku lanskim zmagovalcem ekipi Strunjana namenil ekipo Ankarana, ki pa se je zelo dobro upirala in  bi se v kompletni postavi  lahko uvrstila celo v finale. Drugi polfinalni par Koper  in Izola pa je dobila slednja in tako svojo uvrstitev iz lanskega leta poboljšal za sto procentov.
V finalnem srečanju pa so igralci in igralke Strunjana premagali ekipo Izole, enako je storila ekipa Ankarana, ki je z zmago na Koprom zasedla še vedno odlično tretje mesto.
Vendar so bili rezultati sekundarnega značaja. V prekrasnem sončnem dnevu, ob prijetni družbi in prehrani se je kar 36 nastopajočih odlično zabavalo. Pričarali so nepozaben dogodek, saj so ekipe nastopale v dresih v barvah svojega mesta in tako še medijsko in slikovno ovrednotile srečanje, prav posebno za rekreativno dejavnost.

Vrstni red :

  1. Strunjan
  2. Izola
  3. Ankaran
  4. Koper

Nasvidenje v letu 2017.

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here