3. Gušt Open Gregorju Čičigoju

0
127

Prva sobota v septembru je na igriščih TA Los Vanganelos postregla s super turnirjem, turnirjem z okusom, turnirjem z Guštom. Na 3. Gušt Open se je prijavilo 45 igralcev, imeli smo tudi dve pozni prijavi, ki sta nadomestili dva igralca, ki se turnirja na koncu nista mogla udeležiti. Kljub velikemu številu prijav smo s tekmovanjem pričeli ob 9.00, vsi igralci so bili točni, pričakal pa jih je obilen zajtrk.
Za nekatere igralce je bil to tudi krsten turnir, prikazali pa so odlično obvladovanje teniških veščin in dobro poznavanje teniških pravil. V prvih tekmah so se med seboj pomerili nepostavljeni igralci, ki so že v drugem krogu pošteno namučili nosilce tekmovanja. Tako je že v drugem krogu izpadla 16. nosilika Polona Ugrin, poslovil se je tudi 9. nosilec Ivan Guberac, prav tako 8. – Matjaž Gojak, 6. Edim Šabanovič, 11. Branko Bursič, 14. Edi Peroša, 5. nosilec Željko Čikovin, katerega je s 7/5 v tie breaku premagal Martin Pregelj, in celo 4. nosilec Aleš Piščanc.
Tretji krog pa je bil sito tudi za nepostavljene igralce, v četrtfinalu sta zaigrala le dva nepostavljena igralca, Denis Črnilogar in Sandi Kos, ki pa se nista uspela uvrstiti v polfinale turnirja. V zgornjem delu razpredelnice je prvi poraz na turnirjuh serije Gušt doživel prvi nosilec Goran Beloševič, ki je z 9/4 moral priznati premoč odličnemu Gregorju Čičigoju, sicer 13.nosilcu turnirja. V drugem polfinalu pa je Sandi Drolc, sicer 3. nosilec, premagal Sebastjana Ulamca z 9/3. Veliki finale pa je ustoličil novega prvaka, z zmago nad Sandijem Drolcem z 9/4 je to postal Gregor Čičigoj.
V tolažilnem turnirju pa je slavil Slaven Drljača, ki je bil s 6/3 boljši od Matjaža Gojaka. 3. – 4. mesto v tolažilnem turnirju pa sta osvojila Branko Bursič in Niko Medvešček.
Čakajo pa nas še zaključni boji v Mastersu serije Gušt Toura 2014!

3. Gušt Open – Igralci
3. Gušt Open – Žreb in rezultati
3. Gušt Open – Tournament Press List
3. Gušt Open – Rezultati

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here