32.1 C
Koper
sreda, 17 julija, 2024
Doma Turnirji Capra Tour Odprte so prijave na 1. Capra open za leto 2019, turnir tudi...

Odprte so prijave na 1. Capra open za leto 2019, turnir tudi za dame!

Drage teniške prijateljice, dragi teniški prijatelji,

obveščamo vas, da smo odprli prijave na 1. Capra Open za leto 2019, ki bo na sporedu v soboto, 13.4.2019. Serija turnirjev “Capra Tour” je namenjena izključno za igralce in igralke  primorske regije, kamor štejemo prebivalce obalno-kraške, goriške in primorsko-notranjske regije, brez starostne omejtive, edina omejitev je, da igralec ni bil nikoli v tekmovalnem pogonu oz da ni bil nikoli registiriran kot tekmovalec pod okriljem Teniške zveze Slovenije oz pod kakšno drugo teniško zvezo.
Dekleta in dame, vabljene k prijavam, v primeru vsaj osmih prijav bo organiziran vzporedni turnir.
Potrudili se bomo, da bomo skupaj z vami, dragi igralci in igralke, pripravili izvrsten turnir, na katerega se boste z veseljem vračali. V letošnji sezoni bodo organizirani vsaj trije turnirji Capra Open ter zaključni Capra turnir, skupaj bodo v seriji Capra Toura organizirani štirje turnirji. Veliko bo dogajanja, tako teniškega kot kulinaričnega, zagotavljamo vam zabaven turnir in prijetno druženje.
Vabimo vas, da se prijavite na 1. Capra Open do četrtka, 11.4.2019 do 19. ure. Prijavite se lahko prek spodnjega obrazca, prek elektronskega naslova info@losvanganelos.si in prek telefonske številke 070 856 116 (Gorazd Habjan).

TA Los Vanganelos

[vfb id=226]

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here