Puljčanke zmagovito v Novo, Trobentice podhlajene

V leto 2019 in v drugi del sezone ekipne ženske Zimske primorske teniške lige so najbolj odločno vstopile igralke TK Pula, ki so v derbiju vrha lestvice z 2:0 premagale Trobentice. Selektorki Taja Sepič in nadomestna selektorka Mirna Radolović sta prekrižali loparje na prvi deski, ob bok Taji je stopila Nataša Valenčič, Mirna pa je zaigrala s Selmo Ibrišačić. Mirna in Selma sta Trobenticama prepustili le igro… Je bilo pa toliko bolj napeto na drugi deski, kjer sta Barbara Milič in Damjana Flego že imeli zaključno žogico za veliko točko proti Puli, a se je sreča obrnila na stran dvojice Poropat/Boškovič, ki je slavila s 5/7, 6/4 in 13/11! Čestitke.
Drugo srečanje, srečanje med San Simonkami in Barbikami iz Umaga se je končalo z delitvijo točk. Nevenka Mattica in Darinka Čalija sta tesno izgubili proti umaški dvojici Šokac/Vivoda, rezultat je bil 7/5, 4/6 in 3/10. Sta pa zato San Simonki Nataša Stubelj in Diana Okretič zavezali kravato Barbikama Zemini Jercog in Alenki Banič-Jurčić.
Tretjega srečanja ni bilo, saj se je Mateja Umer, selektorka Vanganelk znašla v nezavidljivem položaju, saj je ostala na dan srečanja brez igralk… V dogovoru s selektorko Superpunc Barbaro Lakošeljac Šavron so tekmo preložile.

Lestvica, zapisniki, rezultati in spored ženske ekipne lige je dostopen tukaj.

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here