TK Kolektor Idrija je ekipni poletni prvak Primorske

V soboto, 19. oktobra se je na teniških igriščih ŠRC Bonifika v Kopru odigralo finalno srečanje ekipne poletne primorske teniške lige 2019 – Play Off Sever : Jug. Nasproti sta si stali ekipi zmagovalki severne in južne divizije. Sever so predstavljali igralci TK Kolektor Idrija, jug pa so zastopali igralci Veteranov Kopra.
Ob 13:00 so stopili na igrišča posamezniki, na prvo desko sta selektorja Nejc Kapelj (Veterani Kopra) in Robert Vončina (TK Kolektor Idrija) postavila Gregorja Čičigoja in Gorazda Maraška, na drugi deski sta se udarila Robert Medved in Robert Vončina, na tretji deski je sta se pomerila Dušan Valentinčič in Roman Stanonik, na zadnji, četrti deski pa sta loparje prekrižala Rudi Bradelj in Simon Pišlar.
Po tekmah posameznikov so bili v vodstvu Veterani Kopra s 3:1. Na drugi in tretji deski sta Robert Medved in Dušan Valentinčič slavila z 2:0 v nizih, le na četrti deski smo videli tretji niz, v podaljšani igri je bil  Rudi Bradelj s 5/7, 6/2 in 10/8 boljši od Simona Pišlarja. Idrijcem je edino točko med posamezniki priigral Gorazd Marašek, ki je bil s 6/4 in 6/3 boljši od Gregorja Čičigoja.
Sledili sta tekmi dvojic, na prvi deski sta Nejc Kapelj in Rudi Bradelj mora priznati premoč Urošu Gutniku in Gorazdu Marašku s 3/6 in 4/6. Tudi druga tekma dvojic se je končala v korist igralcev Idrije, Simon Pišlar in Franci Rupnik sta s 6/4 in 6/4 premagala Štefana Miklavčiča in Roberta Medveda.
Končen rezultat je bil tako izenačen – 3:3, zaradi boljše razlike v nizih pa so ekipni poletni prvaki Primorske za leto 2019 postali igralci TK Kolektor Idrija. Čestitke!!!

2019_10_19 Zapisnik Play Off Sever – Jug – Veterani Kopra – TK Kolektor Idrija

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here