Razpis za poletni ATP Tour – singli in dvojice

Spoštovani !

Tudi letos v poletni ligi (PPTL 2019) razpisujemo tekmovanji v konkurenci posameznikov in dvojic za priznanja ATP Penzija toura.

V ligaško tekmovanje se lahko prijavijo vsi upokojenci, pripravniki in ostali«starejši«, ki si lahko dopoldne vzamejo čas za igranje lige.

Po planu naj bi se tekme posameznikov igrale ob ponedeljkih, tekme dvojic pa v sredo, z razlogom zaradi prijave posameznika v obeh kategorijah. Tekme se bodo igrale na dva dobljena tie break niza, tretji niz pa je podaljšani tie break do 10 na dve razliki.

Prijavnina za nastop v igri posameznikov  je 25 €, za ligo dvojic pa 20 € po posamezniku.

Vsak posameznik ali dvojica lahko prijavi kraj, kjer bo igrala domače tekme. Prvo kolo se po tradiciji igra na enem kraju, zaradi logistike podelitve žogic in plačila prijavnine. Tam prejemete tudi odgovarjajoče število pločevink žogic 1/3 po ceni 4,00 €. Domačin za tekmo zagotovi žogice. Priporočljivo je, da gostujočo dvojico ali posameznika domačin počasti s pijačo.

Prijave sprejema pooblaščenec društva, ki tudi vodi tekmovanja, Franci Hrovat, gsm 041 766 271 in mail franci.hrovat@telemach.net.
Rezultati in lestvice, tako v konkurenci posameznikov in dvojic bodo objavljeni na spletni strani »Primorski tenis«, prejeli pa jih boste tudi (vključno s komentarjem) na domač elektronski naslov, zato vodji lige posredujte pravilne naslove in štev. gsm.

Letošnji poletni rezultati v obeh konkurencah bodo osnova za reorganizacijo lige v letu 2020, kjer se formirata ligi po jakosti. Za tekmovanje v zimski sezoni je to že sklenjeno. Za poletno sezono pa je, skladno s pravili, spremembo treba nakazati leto dni prej.

Planiran pričetek lig je 15.4.2019, zato je čas za prijave do 5.4.2019

Koper, 18.3.2019

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here