Prelep zaključek sezone, znani so veteranski primorski prvaki

Petintridesetega  Primorskega prvenstva v tenisu za veterane se je tokrat udeležilo lepo število teniških veteranov Primorske iz Kopra, Portoroža, Divače, Ilirske Bistrice, Nove Gorice, Tolmina, Vipave, Ajdovščine, Strunjana, Ankarana  in Goriških Brd. Prvenstvo sta v prelepem jesenskem dnevu organizirala društvo Primorski tenis in Teniški klub Koper na ŠRC Bonifika v Kopru, ki je svojo obnovljeno podobo navdušila tekmovalce iz ostalih delov Primorske.
Za prijetno počutje vsem nastopajočih je poskrbelo vreme in pa tudi odlična gostinska ponudba, seveda prilagojena infrastrukturi na Bonifiki.
Pomembnost  in številčnost udeležbe je za uspešno izvedbo Prvenstva Primorske pomembna tudi zaradi upadanja tovrstnih uradnih tekmovanja na področju Republike Slovenije. Tradicija se na Primorskem nadaljuje, organizator pa v svojih prizadevanjih v bodoče  pričakuje še večjo udeležbo, tudi z izvedbo v drugih teniških sredinah širom Primorske. Številna udeležba igralcev iz severne Primorske pa je bila lepo in prijetno presenečenje.
Prvenstvo služi tudi kot selekcija za uvrstitev v reprezentanco Primorske, ki jo v letu 2017 čakata dve odmevni srečanji s teniškimi veterani Furlanije in Julijske krajine ter v jesenskem obdobju še srečanje s prijatelji iz Hrvaške Istre.

Uvrstitve :

kategorija  +35 kategorija  +40 kategorija  +45
1. Miha Oberstar (Kp)
2. Jurij Vidrih (Vip)
3. Denis Črnilogar (Ajd)
1. Zorko Zlatoper (Tol)
2. Gregor Čičigoj ( Kp)
3. AcoSpasovič (Div)
1. Peter Kos (Kp)
2. Bor Zuljan (NG)
3. Sandi Lovrečič (Kp)

 

kategorija +50  kategorija +55
kategorija +60
1. Patricij Vogrič (NG)
2. Marjan Grobiša (NG)
3. Zoran Markovič (NG)
1. Rudi Bradelj (IB)
2. Dušan Valentinčič (Kp)
3. Igor Brešan (Brda)
1. Štefan Miklavčič (Kp)
2. Branko Podgornik (Port)
3. Brane Bukudur (Tol)

 

kategorija +65
   
1. Zdravko Sirk (Strun)
2. Levko Poljšak (Ank)
3. Franci Hrovat (Kp)
   

 

Koper, 9.10.2016
Franci Hrovat

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here