Prevzem vstopnic za ATP Croatia Open 2019

Pozdravljeni,

dobili smo potrditev za dodelitev vstopnic za 30. Croatia Open Umag 2019, ki jih bomo prevzeli v petek, 12.7. v popoldanskih urah v Umagu. Sporočili so nam tudi, da vstopnic za sredo, 17.7. ne bodo mogli zagotoviti, ostanejo tako karte za soboto, ponedeljek in torek.
Za posameznike, klube in skupine, ki so posredovali vse potrebne podatke ažurno in pravočasno,  bodo vstopnice na voljo za prevzem  v soboto, 13.7. in nedeljo, 14.7 med 10:00 in 12:00 na teniškem centru na Bonifiki v Kopru (bife pri teniških igriščih), kjer bo dežural Franci Hrovat (041 766 271 – kličite le v nujnih primerih!!!).
Karte bodo podeljene številnim naročnikom, posameznikom in klubom, zato vas prosimo za potrpežljivost pri prevzemu.
Zglasite se ob predvidenih urah Bonifiki pri Franciju, kjer bomo zbirali tudi prostovljne prispevke za kritje stroškov, za prevzem vstopnic za dve osebi se pričakuje prostovoljni prispevek simboličnih 0,5€, za prevzem vstopnic od treh do petih oseb se pričakuje prostovljni prispevek 1€,  prevzem za 5 in več oseb pa se pričakuje prostovljni prispevek v višini 2€. Prašiček-hranilček bo na Francijevi mizi, veseli bomo, če cenite naš trud.

Nerazdeljene oz nedvignjene vstopnice se vrnejo organizatorju.

V primeru, da bo dodeljena količina vstopnic manjša od naročenih, ima organizator pravico znižati število vstopnic posameznikom in organizacijam, ki ne spadajo pod okrilje Primorskega tenisa.

Lep pozdrav,
Primorski tenis

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here