Istra je naša – drugič

Kaj lahko bi to trdili po sobotnih uspešnih nastopih primorskih ekip v Istrski veteranski teniški ligi in veličastni zmagi veteranske teniške reprezentance  Slovenije  v Portorožu proti reprezentanci  Hrvaške Istre.  Pa pojdimo po vrsti.

Istrska ženska liga«dame«

Ženska ekipa Los Vanganelos je v Istrski ligi za dame visoko s 5/1 premagala ekipo TK Istraturist Umag in to na njihovem domačem prizorišču. Poleg gladke zmage pa so naše igralke imele čast igrati na centralnih igriščih v Stella Marisu, kjer vsako leto poteka ATP turnir. Zmago so izbojevale Boža Sluga, Taja Sepič, Zorica Zupan, Jadranka Maček, Tanja Tesič ,Tanja Bradelj Jaksetič, Barbara Šavron Lakošeljac in Karmen Čehovin.

Istrska veteranska liga, »gospodje«

Iz težkega gostovanja na Reki pri ekipi Sunadria, kjer so lani pustili svoj skalp, pa se je z zmago 5/2 v prav tako organizirani Istrski moški ligi veteranov vrnila ekipa Veteranov Kopra. Veterani so po prejšnjem porazu v Banjolah, kjer jim je nagajal močan veter in neustrezna priprava igrišč, tokrat strnili svoje vrste, zasluženo premagali domačine in se jim tako oddolžili za lanski poraz. Zmago in lažjo pot v nadaljevanju so izvojevali: Štefan Miklavčič, Moreno Rodman, Gorazd Marašek, Dušan Valentinčič, Rudi Bradelj in Robert Medved.

fh

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here