Ekipna PPTL 2015 jug: znani pari polfinalnega Play offa

Z zmago nad ekipo TC Aldo Strunjan, so si igralci TK Sežana A zagotovili prvo mesto v modri skupini in se bodo v boju za finalni nastop pomerili z ekipo TK Hrvatini. Drugi polfinani par pa je TC Aldo Strunjan, kateremu bodo nasproti stali igralci Veteranov Kopra.
Odločilna tekma za razvrstitev v polfinalu se je igrala v Strunjanu. TC Aldo Strunjan je po nastopu prvih dveh desk gladko povedel z 2:0, Jaka Božič je premagal Marka Rebca, Giovanni Bellettini pa je bil boljši od Iva Bašiča, na tretji deski pa je Gorazd Smrekar imel v žepu že prvi niz proti Donatu Abatesi. Vse je kazalo na zmago Strunjana, a je sjajni Donato najprej izenačil v podaljšani igri drugega niza, nato pa dobil še podaljšano igro tretjega niza. Ivo Drenovec je moral priznati premoč Duiliu Radinu in rezultat je bil po tekmi posameznikov izenačen. Odločali sta tekmi dvojic, kjer sta po gladko izgubljenem prvem nizu Dino Krivičič in Miha Maraspin strnila vrste in osvojla drugi niz proti Donatu Abatesi in Gorazd Marašku. Odločala je podaljšana igra tretjega niza, kjer sta bila boljša Sežanca z 10/8. Odločilno točko pa za TK Sežana A pa sta prispevala Alessandro Mezzavilla in Duilio Radin, ki sta bil z dvakrat 6/4 boljša od Draša Krivičiča in Mitka Ribičiča.
Po tekmi je bil opravljen tudi žreb, ki je določil, da bosta TK Sežana A in TC Aldo Strunjan gostitelja polfinalnih srečanj.
Gostitelje tekem razigravanj bomo izžrebali po igranju zaostalih tekem.

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here