Božičkov turnir 2015: zmagala Božička Boža in Božo

Letošnjega 8. Božično novoletnegaturnirjamešanih dvojic na odprtih igriščih v San Simonu se je udeležilo 36 ljubiteljev tenisa od tega je kar 30 v rdeče odetih Božičkov vihtelo teniške loparje, do končne zmage. Udeleženci so prišli tudi iz Nove Gorice in Ajdovščine.
V organizaciji prizadevnih članov Teniškega kluba (Nataša in Jadran sta se maksimalno potrudila) je dogodek v celoti uspel v zadovoljstvo vseh udeležencev. Za polne mize pijače in hrane so poskrbeli sami udeleženci, zato prijavnine ni bila.
Druženje je potekalo v sproščenem prijateljskem vzdušju, prijetnem klepetu in dobri volji. Vsi udeleženci, ljubitelji tenisa in rekreacije,so pokazali tudi tekmovalno razpoloženje, kljub težavam z vidljivostjo žogice, ki se je večkrat zgubila v megli.
V polfinalna srečanja so se po izbirnih tekmah uvrstile štiri Božičke in štirje Božički. Finalno srečanje sta dobila Božička Boža (tudi lansko leto) in Božiček Božo, ki sta premagala Božičko Natašo in Božička Darka, tretje mesto sta si zagotovila Božička Diana in Božiček Željko, četrto pa Božička Jadranka in Božiček Vili V.

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here