4. kolo ekipne primorske lige jug: le dve tekmi

Vreme je ponovno krojilo razpored in za določen čas odplaknilo tekmi 4. kola med Veterani Kopra in Gostilnico Gušt ter med TK Portorož Veterani in Besenghi.
Po razporedu je bila odigrana le ena tekma, tekma med Arhivo in TK Ilirska Bistrica. Arhivarji so vknjižili še četrti poraz (2:4) in trdno vodijo na začelju lestvice. Prvi pa so tudi po številu odigranih tekem, saj so odigrali vsa srečanja po razporedu, kar jim omogoča domicilj v Vanganelu in ugoden razpored (ugoden le v smislu lokacije). Sicer pa sta tudi osvojeni točki Arhive bili trdo prigarani, saj sta bili obe dobljeni šele v tretjem nizu.
Grintozi so izkoristili sredino luknjo v slabem vremenu in premagali Hrvatinčane s 5:1 in si na nepopolni lestvici po 4. krogu delijo prvo mesto z ekipo Strunjana. V “zapisniku” tekme so izpostavili tekmo dvojic, kjer je dvojca Kosmovski/Markič z 1/6, 7/5 in 10/7 premagala dvojico Zorman/Kozlovič.
Vanganelčani so dva zaporedna prosta vikenda izkoristili za uigravanje. Iz njihovega tabora smo dobili tudi interno novico, da je njihov selektor, g. Franko Bonaca, premagal Mladen Rudonjo z 1/6; 7/5 in 6/4. V uredništvu smo ob novici ostali brez besed… Ker je prvi april že zdavnaj mimo, gre ali za namerno lansiranje (dez)informacij pred prihajajočimi dvoboji ali pa za premišljeno dvigovanje samozavesti selektorja ekipe TK Vanganel s strani njegove ekipe. Komentar srečanja je slikovito opisal g. Rado Bandelj:”Bonaca odpihnila Rudonjo.”
Selektorje in člane ekip prosimo, da kakšen zmagoslavni trenutek, morda le prijetno druženje pred med ali po tekmi, ovekovečijo s kakšnim fotoaparatom ali pametnim mobilnim telefonom in slike/video pošljejo na info@primorski-tenis.si, pripravili pa smo tudi obrazec za pošiljanje foto/video materiala – klik na obrazec. Dodali smo tudi možnost vnašanja prilog v Zapisnik ligaških tekem.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here