V drugem vikendu moške ekipne ZPTL 2019/2020 zaigrali tudi branilci naslova

Napeto je bilo na srečanjih moške ekipne lige, kjer so igralci Hrvatinov izpustili iz rok enkratno priliko premagati lanske zmagovalce ekipo Gorice, ki je na srečanje pripotovala brez svojih treh najboljših igralcev. Resda tudi Hrvatinčani niso bili kompletni, pa vendarje je bil primanjkljaj pri Goričanih občutnejši.
Na prvi deski sta Hrvatinčana Matej in Sandi izgubila v dveh nizih s po 6/4 proti Mareschiniju in Rajšlu,  druga dvojica v sestavi » Stojko in Cepo« pa sta nadigrala Goričana Gogota in Vrabca. Na tretji »plošči«, ki je na igrišče stopila kot prva, pa sta gosta iz Nove Gorice, Giannesi in Faganel v napetem srečanju, pri katerem sta imela Hrvatinčana že dve zaključni žogi v drugem nizu, zmogla veliko mero znanja in  koncentracije in v podaljšanem tie breaku z 10/4 premagala Stojana Tomoviča in Medota. Tako, je šla zmaga v Novo Gorico, Hrvatinčanom pa je ostal grenak priokus.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 – Gorica – Hrvatini

Tudi naslednje srečanje moške lige med domačo ekipo Vanganela in Ajdovci se je končalo z zmago domačinov z 2/1. Na prvi deski sta domačina Hauba in Bajc  lažje od pričakovanega premagala Jako in Črnilogarja z 2/0, ostali dve tekmi pa sta se zavlekli v tretji niz. Na  drugi sta se Rudi in Slaven izvlekla z 11/9 napram Gartnerju in Rutarju. Tretja je bila tudi za gledalce z močnimi živci, saj sta domačina Milič in Knap kravžlala možgane domačim tifozom in na koncu v podaljšanem tie breku izgubila z 5/10, proti Kodelji in dr. Grbcu.
Gostje so izgubili sponzorja, tako da sedaj nastopajo kot TK Ajdovščina. Zakaj se je sponzor tako odločil, pa vedo samo oni. Sušlja se, da so za to krivi rezultati.

Zapisnik ekipne moske ZPTL 2019-2020 – Vanganel – Ajdovscina

Vanganel 23.11.2019
Fh

Fotogalerija:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here