TK Sežana A ekipni prvak Primorske

V Idriji se je na prekrasno septembrsko soboto zbrala ekipna smetana z juga in severa Primorske, v Play Offu med severom in Jugom sta se pomerili ekipi, ki sta osvojili prvo mesto v svojih konferencah. Jug je zastopala ekipa TK Sežana A, lanskoletni finalist Play Offa, gostitelji, ekipa TK Kolektor Idrija, pa se je prvič potegovala za naslov ekipnega prvaka Primorske.

IMG_9596 Ob 13:30 so na igrišče stopile vse štiri deske posameznikov, pred začetkom tekem dvojic pa so Sežanci že vodili s 3:1, edino točko za Idrijo je z zmago nad selektorjem Sežane Markom Rebcem priigral Simon Pišlar. Za Sežano so točke osvojili Nejc Kapelj, Davide Nardini in Ivo Bašič, slednji je, kot se je pokazalo na koncu srečanja, priigral tudi ključno zmago v podaljšani igri tretjega niza, ko je s 3/6, 7/5 in 10/6 premagal Romana Stanonika – Pepeta. Idrska dvojica Stojan Petrič/Gorazd Marašek je s 6/1, 5/7 in 10/8 premagala svojico Donato Abbatessa/Davide Nardini, a je izgubljeni niz v tekmi že pomenil končno slavje Sežancev ne glede na razplet druge tekme dvojic, kjer sta s 4/6 in 3/5 b.b. izgubila selektor Idrije Robert Vončina in Franci Rupnik – Cun, boljša od njiju sta bila Nejc Kapelj in Alessandro Mezzavila.

Zasluženo slavlje gostujoče ekipe se je po srečanju še pozno v večer nadaljevalo na podelitvi in ob okušanju idrijskih specialitet. Čestitke novim prvakom – ekipi TK Sežana A!

Zapisnik ekipne moske PPTL 2018 – Play Off – Idrija – Sezana A

Fotogalerija:

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here