Šok v Wimbledonu: nov pozitiven covidni test

Šestindvajsetletni Italijan Matteo Berrettini je novico objavil na družbenih omrežjih, kjer je zapisal, da je razočaranje tako veliko, da ostaja brez besed. “Sanj je za letos konec, vrnil se bom močnejši,” sporoča lanski finalist, ki je v finalu klonil proti Novaku Đokoviću. 

Simptomi, podobni gripi

 

Dodal je, da se v zadnjih dneh ni najbolje počutil, imel je nekaj za gripo značilnih simptomov. “Čeprav simptomi niso bili hujše narave, sem se danes zjutraj odločil, da opravim še en test. Pomembno je, da zaščitim zdravje in varnost mojih tekmecev ter vseh vključenih v organizacijo turnirja,” je še dejal zmagovalec sedmih turnirjev ATP.Matteo Berrettini | Foto: Reuters


Foto: Reuters

V zadnjih letih je najbolje igral prav na travi, od zadnjih 21 dvobojev na tej podlagi je izgubil le enega, in še to v finalu lanskega Wimbledona, ko ga je s 3:1 v nizih ugnal Đoković.

V tem letu se je Berrettini po dveh mesecih in pol odsotnosti zaradi poškodbe vrnil prav na igriščih s travnato podlago in takoj slavil v Stuttgartu in Queens’u, kjer je ubranil lanski naslov.

Berrettini bi moral v prvem krogu igrati proti Čilencu Cristianu Garinu, ta se bo zdaj pomeril z enim od srečnih poražencev kvalifikacij.

Preberite še:

Matteo Berrettini


Sportal
Šok v Wimbledonu: nov pozitiven covidni test


Novak Đoković


Sportal
Črn scenarij za Đokovića: 11 mesecev brez večjih turnirjev?


tamb


Sportal
Britanka navdušila s človeško potezo na Wimbledonu #video


Wimbledon Đoković


Sportal
Đokovića bledi trenutki niso stali zmage, konec za Bedeneta
PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here