Oglasil se je Đoković: Pustite ubogo sodnico pri miru
Laura Clarck_THUMB
Sportal
Kdo je sodnica, zaradi katere je bil Đoković izključen?


Dejstvo je, da sama sodnica ob vsem tem primeru ni popolnoma nič kriva. Nekateri so sodnici očitali, da je preveč teatralno padla in da je želela pritegniti nekaj pozornosti. Vseeno se jih večina strinja, da sodniki niso imeli druge izbire, kot da prvega igralca sveta izločijo s turnirja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) onNovak Đoković


Foto: Gulliver/Getty Images


“Prosim vas, podpirajte jo”

Po vseh žolčnih debatah in (ne)upravičenih obtožbah, se je oglasil glavni akter te zgodbe. Srbski teniški zvezdnik je preko družabnih pozval svoje navijače, da naj umirijo strasti in naj ne obsojajo linijske sodnice, saj ni ta nič kriva.

“Dragi moji navijači. Hvala vam za vsa pozitivna sporočila. Prosim vas, zapomnite si, da je linijski sodnici, katero ja zadela žogica, prav tako potrebna naša podpora. Nič slabega ni naredila. Prosim vas, podpirajte jo,” je sporočil 33-letni teniški igralec, ki je kot kaže že na poti v Evropo.

“Od teh trenutkov se krepimo in se dvigujemo. Evropa prihajamo,” je še zapisal Đoković.OP Francije


Foto: Gulliver/Getty Images

V Parizu gledalci na tribunah

Prireditelji odprtega teniškega prvenstva Francije v Parizu so sporočili, da si bo dogajanje na turnirju za grand slam lahko dnevno ogledalo največ 11.500 gledalcev. Največji turnir na peščeni podlagi na svetu bo na sporedu med 21. septembrom in 11. oktobrom.

Pariški prireditelji so se nadejali večjemu obisku, računali so na vsaj 20.000 gledalcev na dan, a so pristojni državni organi zavoljo zdravstvenih in varnostnih razmer to število skorajda prepolovili.
Dominic Thiem
Sportal
Dan po diskvalifikaciji Đokovića že znana polovica četrtfinalistovNovak Đoković
Sportal
“Najtežji trenutek v življenju Novaka Đokovića” #video


PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here