Oglasil se je Đoković: Pustite ubogo sodnico pri miru #video
Novak Đoković
Sportal
Kdo je sodnica, zaradi katere je bil Đoković izključen?


Dejstvo je, da sama sodnica v tem primeru ni kriva popolnoma ničesar. Nekateri so sodnici očitali, da je preveč teatralno padla in da je želela pritegniti nekaj pozornosti. Vseeno se jih večina strinja, da sodniki niso imeli druge izbire, kot da prvega igralca sveta izločijo s turnirja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) onNovak Đoković


Foto: Gulliver/Getty Images


“Prosim vas, podpirajte jo”

Po vseh žolčnih debatah in (ne)upravičenih obtožbah se je oglasil glavni akter te zgodbe. Srbski teniški zvezdnik je na družbenih omrežjih pozval svoje navijače, da naj umirijo strasti in naj ne obsojajo linijske sodnice, saj ni ničesar kriva.

“Dragi moji navijači. Hvala vam za vsa pozitivna sporočila. Prosim vas, zapomnite si, da linijska sodnica, ki jo je zadela žogica, prav tako potrebuje vašo podporo. Ničesar slabega ni naredila. Prosim vas, podpirajte jo,” je sporočil 33-letni teniški igralec, ki je – kot kaže – že na poti v Evropo.

“Od teh trenutkov se krepimo in se dvigujemo. Evropa, prihajamo,” je še zapisal Đoković, ki se bo začel pripravljati na sezono na pesku.OP Francije


Foto: Gulliver/Getty Images

V Parizu gledalci na tribunah

Prireditelji odprtega teniškega prvenstva Francije v Parizu so sporočili, da si bo dogajanje na turnirju za grand slam lahko dnevno ogledalo največ 11.500 gledalcev. Največji turnir na peščeni podlagi na svetu bo na sporedu med 21. septembrom in 11. oktobrom.

Pariški prireditelji so se nadejali večjega obiska, računali so na vsaj 20 tisoč gledalcev na dan, a so pristojni državni organi zaradi zdravstvenih in varnostnih razmer to število skorajda prepolovili.
Dominic Thiem
Sportal
Dan po diskvalifikaciji Đokovića že znana polovica četrtfinalistovNovak Đoković
Sportal
“Najtežji trenutek v življenju Novaka Đokovića” #video


PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here