Novak Đokovič je potreboval nekaj časa, da se je privadil
Donna Vekić
Sportal
Hrvatica odpihnila Hercogovo


Đokovića je potreboval nekaj časa, da se je privadil

Novak Đoković je v Šanghaj prišel za najboljšo možno popotnico, potem ko je prejšnji teden zmagal na turnirju v Tokiu. Trenutni prvi igralec sveta je v drugem krogu igral proti Denisu Šapovalovu. Srb je brez težav opravil z mladim Kanadčanom. Dvoboj se je končal z izidom 6:3, 6:3 in je trajal eno uro in enajst minut. V osmini kroga bo njegovo nasprotnik John Isner.Novak Đoković je že tretjič v karieri premagal Denisa Šapovalova.


Novak Đoković je že tretjič v karieri premagal Denisa Šapovalova.
Foto: Gulliver/Getty Images


“Lepo se je vrniti in prav tako se mi zdi, da sem zelo dobro igral. Vedel sem, da je Denis zelo nevaren igralec. Če ima dovolj časa in če dobro čuti žogico, bi bil lahko težek dvoboj. Zelo dobro je serviral, imel je visok odstotek prvega servisa, tako da sem potreboval nekaj časa, da sem se privadil in da sem malo bolje začel brati njegove servise,” je po dvoboju povedal 16-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam.

Zanimiv je bil dvoboj med Dominicom Thiemom in Pablom Carrenom Busto. Statistika je bila povsem na strani Thiema in se tudi nadaljuje. Avstrijec je zmagal po dveh nizih (7:6, 6:3). 
Roger Federer
Sportal
Nepredstavljivo: Federerja spremlja 15 ali več varnostnikov #video


 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here