Hrvatica odpihnila Hercogovo
Petra Kvitova
Sportal
Čehinja šesta udeleženka zaključnega turnirja sezone
Hitro se je v Linzu končal turnir za Slovenko Polono Hercog, ki je že v uvodnem krogu naletela na pretrd oreh. Hrvatica Donna Vekić, ki na WTA lestvici zaseda 21. mesto, je Štajerko ugnala 45 minutah. Letošnja četrtfinalistka OP ZDA je Hercogovi v vsakem nizu dopustila le eno igro.

Federer napredoval, slovo Murrayja

Roger Federer je v Šanghaju do zdaj slavil dvakrat, lani pa je turnir končal v polfinalu. Švicar je imel letos že v prvem krogu težko delo, saj ga je v drugem krogu čakal Španec Albert Ramos-Vinolas. Ta mu je pred štirimi leti zadal poraz ravno na tem turnirju, ko ga je premagal po treh nizih (7:6 (4), 2:6, 6:3). Letos je bil po dveh nizih boljši 38-letni Baselčan, ki je dvoboj dobil z izidom 6:2 in 7:6 (5). Dvajsetkratni zmagovalec turnirjev za grand slam je za zmago proti Špancu potreboval uro in 24 minut.Roger Federer je napredoval v tretji krog turnirja v Šanghaju.


Roger Federer je napredoval v tretji krog turnirja v Šanghaju.
Foto: Gulliver/Getty Images

Manj uspešen je bil v 2. krogu Andy Murray. Nekdanjega prvega igralca sveta in povratnika na teniških igriščih je z 2:1 v nizih in dveh dobljenih tie-breakih izločil Italijan Fabio Fognini.
Andy Murray
Sportal
Federer in Đoković dobila nasprotnika, napredoval je tudi Andy Murray


PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here